puntadelamora

L’associació ‘Bandera Negra’ organitza una ruta fotogràfica per descobrir la Punta de la Móra

L’activitat tindrà lloc el pròxim dissabte, 27 de juliol, i com a requisit les fotografies s’hauran de fer en blanc i negre

Situats al carrer Smith, número 23, ‘Bandera Negra’ és una associació cultural de Tarragona que té com a objectiu difondre una cultura independent a tots els veïns i veïnes de la ciutat. Per fer-ho, entre altres activitats, al llarg d’aquests últims mesos han anat organitzant rutes fotogràfiques pel Camp de Tarragona.

Aquest dissabte, 27 de juliol, és el torn de descobrir la Punta de la Móra.  El recorregut començarà a les 10.00 hores, a la plaça de les Comarques Catalanes, i bordejarà la costa i els boscos del barri fins arribar a Tamarit.

Tothom que ho desitgi hi pot participar i les fotografies realitzades durant la jornada sortiran en una exposició fotogràfica, organitzada pels propis membres de Bandera Negra, entre setembre i octubre. Des de l’associació demanen que totessiguin en blanc i negre, les quals hauran de mostrar «la cara B de la localització, aquells detalls de la ciutat post-crisi que podem entreveure en l’ambient i les persones».

Descobrint la cara oculta dels blocs Goya

A dia d’avui, a través de les seves sortides fotogràfiques l’associació Bandera Negra ha donat a conèixer indrets com, per exemple, el Nou Eixample de Tarragona.

El passat mes d’abril, aficionats de la fotografia es van trobar a la Rambla Lluís Companys. Des d'allà van iniciar un recorregut que els va portar fins als blocs Goya on, veïns i veïnes de la zona, els van enesneyar els indrets més ocults del barri. Alhora, van pujar al terrat d'un dels edificis per poder gaudir d'una espectacular panoràmica de la ciutat.