L’espectacle de titelles ‘Les aventures del lleó vergonyós’ del Pot Petit

'Les aventures del lleó vergonyós', del Pot Petit, arriba a Torredembarra

La representació tindrà lloc el pròxim 13 de novembre, a les 18 hores, al Casal Municipal

El Pot Petit arriba a Torredembarra amb el seu espectacle infantil de titelles amb música en directe 'Les aventures del lleó vergonyós'. Una representació que tindrà lloc el pròxim 13 de novembre, a les 18 hores, al Casal Municipal.

Un espectacle presentat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra i que està dirigida al públic familiar, especialment per a infants de 2 a 5 anys. El Pot Petit ha rebut diversos reconeixements com el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock al millor disc (2020) pel disc 'El Pot Petit – 10 anys'.

Les entrades es podran comprar a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Torredembarra. Tenen un preu de 4 euros, i un preu reduït de 3 euros per a menors de 12 anys o per a majors de 65 anys, discapacitats, famílies nombroses o monoparentals, aturats i beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

La representació és un viatge ben divertit amb titelles i música en directe. Els presents descobriran les emocions de la mà d'un dels personatges del Pot Petit, el Lleó. A través d'aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l'hipopòtam i el gall, entre d'altres.

Tots els personatges junts experimentaran emocions com la por, l'alegria, la tristesa o la ràbia. Amb tot, les acceptaran, les compartiran i, sobretot, ajudant-se els uns als altres quan les emocions són difícils de gestionar.