Ball de Malcasats.

El nou 'Ball de Malcasats' de Torredembarra publica els àcids versots

La nova entitat es presenta enguany amb un vídeo | L'estrena a plaça, prevista per al 2021

És divendres 4 de setembre i Torredembarra  està de Festa Major. L'arribada de Santa Rosalia enguany ha sorprès la població amb mascareta i sense possibilitat de fer actes massius com en qualsevol altra edició, i s'haurà d'acontentar a salvar l'essència amb actes limitats i marcats per les estrictes restriccions sanitàries que exigeix el moment.

En aquest any d'impàs, una altra transició s'està obrint pas. Es tracta de la creació d'una nova entitat alternativa, el  'Ball de Malcasats', que oferix uns àcids versots sobre l'actualitat municipal.

El nou ball parlat de Torredembarra, àcid i satíric, es presenta amb un vídeo

Els Malcasats, de fet, no podran sortir a plaça enguany per estrenar-se davant el públic a causa de les restriccions sanitàries, de manera que per descobrir els vestits, els personatges  i els detalls de les parelles caldrà esperar a l'any 2021.

Per obrir boca, però aquest 2020 han volgut treure el cap per festa major amb un vídeo d'onze minuts on deixen clares les pinzellades de per on aniran els trons a partir de la pròxima Santa Rosalia, amb referències tan sonades com la de la dimissió de la ja exregidora Anna Magrinyà, de Junts per Torredembarra, entre molts altres detalls de la vida torrenca.