Ana Maura de Suelves i Ignacio Suárez-Zuloaga Ruyra es van casar dissabte a Altafulla

Boda VIP a Altafulla: Aristocràcia, glamur i una coneguda parella en ple estiu

Ana Maura de Suelves i Ignacio Suárez-Zuloaga van reunir una llarga llista de personalitats, famosos i aristòcrates al Baix Gaià

Aquest passat dissabte, Altafulla va ser escenari d'un dels casaments més mediàtics de l'estiu. Ana Maura de Suelves i Ignacio Suárez-Zuloaga Ruyra es van donar el 'sí' en un entorn idíl·lic i acompanyats per una llarga llista de personalitats, famosos i aristòcrates espanyols. Entre els convidats, va destacar la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada, que no va deixar ningú indiferent amb el seu vestit.

L'exdona de Pedro J. Ramírez va apostar per un disseny propi de color verdós, amb un cor brodat al pit, i unes sabates de taló en un 'discret' color taronja. Tampoc es va voler perdre la cita al municipi del Baix Gaià Martina Figo, filla de l'exfutbolista del Reial Madrid i el FC Barcelona, que va anar acompanyada de la seva parella Luis Osorio, cosí de la núvia.

Una altra cara coneguda va ser Ana Sainz, filla del pilot Carlos Sainz, que va assistir a l'enllaç amb Rodrigo Foncuberta, la seva parella, com a acompanyant. 

Una parella discreta amb famílies aristòcrates

La parella formada per Ana Maura i Ignacio Suárez-Zuloaga sempre ha viscut en la discreció, tot i que les seves famílies formen part de l'aristocràcia i l'empresariat de Madrid. Tots dos són llicenciats universitaris en especialitats vinculades a les finances. Ella treballa com analista a Acciona Immobiliaria, mentre que ell ho fa com a director d'algunes empreses familiars.

Ella és filla de l'empresari i directiu Honorio Maura i Cristina Suelves, que és filla del desaparegut Juan José Suelves, marquès de Tamarit, i de Victoria Eugenia de Figueroa y Borbón, cosina del rei Joan Carles.

Per la seva banda, els pare dels nuvi són Margarita Ruyra i Ignacio Suárez-Zuloaga, fundadors d'España Fascinante, el més gran hub de continguts d'Espanya, CLI Consultores i la Fundación Zuloaga.