consultori mèdic de Roda de Berà

El consultori mèdic de Roda de Berà obrirà una hora menys cada dia

El canvi l'ha fet la Xarxa Sanitària Santa Tecla, seguint la instrucció del CatSalut

Canvis importants pel que fa a l'atenció a la salut que es presta al municipi de Roda de Berà. La Xarxa Santa Tecla, responsable del consultori mèdic que es troba al carrer de la Font d'aquesta localitat, ha decidit, seguint instruccions dictades pel CatSalut, que el centre rodenc tanqui una hora més aviat del que ho feia fins ara. Així doncs, el nou horari d'atenció mèdica serà de vuit del matí a vuit del vespre, i no pas fins les nou, de dilluns a divendres.

L'Ajuntament de Roda de Berà informa del canvi d'horari del consultori mèdic

Ha estat l'Ajuntament de Roda de Berà, a través de les seves xarxes socials oficials, qui ha fet pública aquesta modificació amb el següent missatge: «Important: Us informem que  la Xarxa Sanitària Santa Tecla, seguint la instrucció de CatSalut, ha modificat l'horari d'atenció del Consultori Mèdic de Roda de Berà. El motiu és homogenitzar els horaris de la cartera de serveis, millorar l'equitat territorial i la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals de la salut». 

D'aquesta manera, doncs, el canvi d'horari, que suposa cinc hores menys d'atenció mèdica a Roda de Berà a la setmana, es fa després de l'onada de protestes i reclamacions laborals que, des de fa mesos, han endegat els professionals de la Xarxa Santa Tecla, a la qual pertany el consultori mèdic de Roda de Berà.

Així doncs, per a qualsevol urgència sanitària, els veïns de Roda hauran des desplaçar-se al CAP de Torredembarra, uns nou quilòmetres enllà; si es produeix entre les vuit del vespre i les vuit del matí o en dia festiu.

També et pot interessar