El torrenc Carles Fuxet, candidat d'En Comú Podem al Senat per Tarragona

La candidatura final encara s'ha de tancar, però el seu nom serà entre els quatre candidats de la coalició

Un torrenc serà un dels candidats  d'En Comú Podem al Senat per la circumscripció de Tarragona a les properes eleccions generals, convocades per al 28 d'abril. Es tracta de Carles Fuxet, que el passat mes de desembre va ser escollit alcaldable a la Torre per la formació Torredembarra en Comú, que concorrerà a les eleccions municipals per primera vegada aquest 2019

A l'espera de tancar la candidatura per l'acord amb Podem

Ara per ara, els Comuns ja han definit els seus candidats i negocien amb Podem l'encaix de les dues formacions en la plataforma En Comú Podem, que és la que concorrerà als comicis. Així, la llista al Senat per Tarragona la conformen Carles Fuxet, Teresa Fortuny i Verónica Rubio per la banda de Catalunya en Comú i s'hi haurà d'afegir un quart nom per part de Podem. Cal recordar que el Senat s'escull amb el mètode de llistes obertes, de manera que l'ordre en què apareixeran els quatre noms dels candidats té una importància relativa. El cas és que Fuxet serà un d'aquests noms.

Carles Fuxet optarà a ser un dels quatre senadors electes a les eleccions generals de 2019. | Cedida

 

En Comú Podem ja té una senadora per Tarragona

Caldrà estar alerta, doncs, als resultats del Senat per Tarragona el proper 28 d'abril. En els últims comicis, ERC es va endur tres dels quatre senadors electes per la circumscripció de Tarragona. El quart restant va ser, precisament, per En Comú Podem, la llista de la qual formarà part Carles Fuxet. Celia Cánovas, de Podem, ha estat la senadora electa per Tarragona en la darrera legislatura. Ara per ara, es desconeix si Cánovas repetirà com a candidata per seguir a la Cambra Alta en la legislatura que arrencarà a partir del proper mes de maig. 

També et pot interessar