Imatge d'un peatge de l'AP-7

El nou peatge de l'AP-7 a Tarragona que desmantella Carreteres de l'Estat

La barrera de Torredembarra i Altafulla es desmuntarà dimecres, dijous, divendres i dilluns, en cas que el temps ho permeti

Els peatges de les autopistes al seu pas per les comarques de Tarragona van desapareixent a poc a poc. A principis d'aquest novembre, el Ministeri de Transports va començar a desmantellar els peatges de les autopistes AP-7 i AP-2.

Unes maniobres que es van iniciar després que el passat 31 d'agost s'aixequessin les barreres en acabar les concessions. Es va començar amb l'enderrocament del peatge troncal del Vendrell, al Baix Penedès, i el troncal de Vila-seca. 

En aquell moment, Joan Maria Sabaté, subdelegat del govern espanyol a Tarragona, explicava que eren els més problemàtics per al trànsit i estarien desmuntats en un termini d'un mes.

Després d'aquests, la Demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha informat que s'iniciarà el desmantellament del peatge de Torredembarra i Altafulla

El desmuntatge dels antics peatges de la demarcació de Tarragona, que s'allargarà fins al primer semestre de 2022, suposaran un cost de set milions d'euros. Tots aquests inclouen la supressió de totes les barreres, tant les troncals com les dels accessos.

Abans, ja s'havien desmantellat totes les barreres que hi havia en el tram de l'AP-7 entre Tarragona i Alacant. 

Arriba el desmantellament del peatge a Torredembarra i Altafulla

El paisatge a les autopistes continua el seu canvi a la demarcació de Tarragona. Carreteres de l'Estat ja ha assenyalat la data per acabar amb la barrera que hi ha a Torredembarra i Altafulla. 

En concret, aquest dimecres s'han iniciat les tasques de desmantellament. Unes obres que es faran també dijous i divendres i el pròxim 29 de novembre està previst finalitzar-les. En aquest sentit, al quilòmetre 232,247 de l'AP-7 ja no hi haurà peatge.

Els treballs afectaran els moviments de sortida i entrada de l'autopista, concretament, entre les vuit del matí i les sis de la tarda. Les obres es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent.