Montse Castellarnau, nova alcaldessa d'Altafulla

L'Ajuntament d'Altafulla fa públic el nou cartipàs municipal: cinc regidors de govern

L'alcaldessa Montserrat Castellarnau també gestiona les àrees de Seguretat, Serveis Municipals, Personal, Festes i Joventut

L'Ajuntament d'Altafulla ha comunicat aquest dimecres que s'ha signat el decret del nou cartipàs del consistori altafullenc, governat des del passat 10 de maig per Montserrat Castellarnau, d'Alternativa Altafulla (AA), gràcies a una moció de censura contra Jordi Molinera. En aquest sentit, s'han nomenat tres tinents d'alcalde i les delegacions de les diferents àrees de govern.

L'alcaldessa Montserrat Castellarnau, també gestionarà les regidories de Seguretat, Serveis Municipals, Personal, Festes i Joventut. La primera tinent d'alcalde és Maria Luisa Méndez-Vigo (AA), que també liderarà les àrees d'Habitatge, Medi Ambient, Participació Ciutadana, Polítiques Feministes i Urbanisme.

Francesc Farré (AA) és el segon tinent d'alcalde i regidor d'Administració Electrònica, Benestar Social, Comunicació, Gent Gran, Hisenda, Protecció Animal, Transparència i Accés a la Informació Pública i Salut. El tercer tinent d'alcalde és Jaume Sànchez (AA), que també és el regidor de Comerç i Turisme.

El darrer regidor del govern municipal serà Hèctor López-Bofill (junts), gestionant les àrees de Cultura, Ensenyament i Esports. Montserrat Castellarnau presidirà la Junta de Govern Local, que també estarà formada per Maria Luisa Méndez-Vigo, Francesc Farré i Jaume Sánchez.

Vuit regidors a l'oposició

Pel que fa a l'oposició, està formada pels regidors de l'EINA-ERC, que fins al 10 de maig van governar la ciutat, Jordi Molinera, Alba Muntadas, Daniel Franquès, Gemma Maymó i Àlex Cañas; la regidora del PSC, Inmaculada Morales; la regidora d'Ara Altafulla, Natalia Sanz, i el regidor no adscrit Xavier Rofas.

Els dos darrers, Sanz i Rofas, van votar a favor de la moció de censura, però no formen part del govern municipal. La regidora d'Ara Altafulla per decisió pròpia, mentre que Rofas no ha pogut entrar a governar per la llei antitransfuguisme.