Una nena a la piscina durant un curs de natació

L'Ajuntament d'Altafulla notifica un cas positiu de Covid-19 al Campus d'Estiu

El consistori ha informat que s'han activat els protocols i que la monitora del grup i els infants estan aïllats

L’Ajuntament d’Altafulla ha informat aquest dimecres que s’ha detectat un cas positiu de Covid-19 al Campus d’Estiu que organitzen la regidoria d’Esports i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració del CB Altafulla i el CE Altafulla al Pavelló Poliesportiu Municipal. Segons ha informat el consistori, el cas ja s'ha notificat a les autoritats sanitàries i a les famílies afectades.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament s'ha assenyalat que s’està seguint el protocol marcat per aquests casos en el marc de la pandèmia. Així, tant la monitora del grup específic com els infants estan aïllats, restant a l’espera de ser sotmesos a les proves pertinents.

Des de l’àrea d’Esports d’Altafulla, s’ha informat que «més enllà del cas positiu, que s’anirà controlant i seguint en funció del que diguin els experts, la resta segueix tot en ordre». En aquest sentit, el consistori està a l’espera de conèixer com evoluciona la situació i informarà del cas quan sigui oportú.

El Campus d'estiu, en marxa des del passat dilluns

La segona edició del Campus d’Estiu va començar el passat dilluns 28 de juny i s’allargarà fins al 10 de setembre. Els escenaris on es desenvolupa són el Pavelló Poliesportiu, la Piscina Municipal i l’Escola El Roquissar. S’hi poden inscriure els nens i nenes nascudes entre el 2007 i el 2017, amb data límit el dimarts anterior a cada torn.

Enguany, el lema és 'Un món de jocs tradicionals' i els participants realitzen tota mena d’activitats com jocs esportius i cooperatius, manualitats, gimcanes, exercicis d’expressió corporal, jocs i esports tradicionals, activitats lúdiques i didàctiques, jocs d’aigua i piscina o excursions locals, entre d’altres.