Les millors imatges del ple de constitució de l'Ajuntament de Torredembarra celebrat aquest dissabte, 15 de juny de 2019.

Ciutadans demana millores a l'edifici del jutjat de pau de Torredembarra

La moció es votarà al ple ordinari del mes de desembre, previst per aquest dijous

Ciutadans presentarà al ple ordinari d'aquest dijous, 19 de desembre, de l'Ajuntament de Torredembarra, una moció que proposa «la millora i condicionament del jutjat de pau». El text es debatrà al tram final del ple del desembre. El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de la Torre, Toni Cruz, ha exposat que  «les dependències actuals tenen filtracions d’aigua, hi ha dificultats de connectivitat d’internet i de mòbil i l’accés per a persones amb mobilitat reduïda és molt complicat, per destacar algunes de les problemàtiques».

Davant d'aquesta situació, Cruz explica que la moció «demana que l’Ajuntament reservi  una partida econòmica al pressupost del 2021 per acabar amb les deficiències de l’equipament, tot i que l’any vinent ja es podria fer alguna de les actuacions més necessàries».

Ciutadans demana diverses millores a l'edifici del jutjat de pau de la Torre

La moció presentada per Ciutadans Torredembarra i que es debatrà al plenari municipal d’aquest dijous reclama també  una millora «de la seguretat de l’edifici amb mesures com la instal·lació d’un videoporter» i «de la senyalització, perquè tothom sàpiga on es troba el jutjat de pau».

Cruz ha assegurat que  «es tracta de fer petites intervencions, però molt necessàries», que «aconseguirien dignificar i donar a conèixer un jutjat imprescindible per a Torredembarra, que permet fer tràmits diversos sense haver de sortir del municipi». Per això i per garantir el seu funcionament de forma òptima, la moció de Cs també aposta perquè «s’habiliti més espai a la tercera planta perquè pugui fer d’arxiu».

Malgrat que els altres grups municipals encara han d'estudiar el sentit del seu vot, l'alcalde de Torredembarra Eduard Rovira (ERC) explicava aquest dilluns que «cal mirar amb exactitud quines són les actuacions concretes que demana Ciutadans sobre el jutjat de pau i discernir quines competeixen l'Ajuntament i quines no», en referència al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Amb tot, el text de Cs anirà al ple dijous.