Acte central de Ciutadans Torredembarra

Toni Cruz (Cs Torredembarra): «El vot a Ciutadans evitaria un pacte entre PSC i ERC»

La formació taronja va celebrar el seu acte central de campanya a la Sala Cal Maiam

Ciutadans Torredembarra va celebrar el seu acte central de campanya dijous passat, dia 16 de maig, a la Sala Ciam. El cap de llista Toni Cruz va destacar que el vot de la formació taronja serviria per evitar un nou pacte entre Socialistes i Esquerra al municipi.  La diputada al Parlament de Catalunya i candidata al Parlament Europeu, Susana Beltrán, va acompanyar a Toni Cruz en l'acte electoral.

Torredembarra, peça clau per les eleccions europees

En l'acte central de Ciutadans de Tarragona la diputada al Parlament de Catalunya i candidata al Parlament Europeu, Susana Beltrán, va remarcar la  importància de les eleccions europees en els muncipis.  D'altra banda, va destacar que Torredembarra també és una peça clau per seguir construint els valors de l'Europa del futur.

El cap de llista del grup municipal, Toni Cruz, va remarcar que votar al PSC és votar independència i per tant,  votar a Vale Pino és fer de nou alcalde a Eduard Rovira, com ja ha passat en el darrer mandat. En relació a aquest àmbit, afirma que el vot a Ciutadans permet evitar un nou pacte entre Socialistes i Esquerra.

A l'acte central de la campanya electoral on va aplegar prop de 100 persones
A l'acte central de la campanya electoral on va aplegar prop de 100 persones | Cedida

 

Toni Cruz vol obrir la Regidoria de Participació Ciutadana

En matèria de projectes per Torredembarra va assegurar que es comprometia davant notari si feia falta que, a partir del 26 de maig tornaria a obrir la Regidoria de Participació Ciutadana,  també aposta pel Patronat de Turisme i pels barris de Torredembarra amb un projecte de millora.

Va destacar que realitzaria un estudi per tal d'ampliar la pista d'atletisme  per poder acollir grans esdeveniments esportius i va reconèixer la tasca de tots els esportistes nacional i internacionals torrencs com Maria José Carabante, número 7 de la candidatura, i que no han estat reconeguts pel consistori.

Subvencions per material escolar i nous autònoms

A l'acte electoral el número dos de la llista Javier Ramríez va reivindicar la tasca de la formació taronja a l'Ajuntament de Torredembarra, amb propostes com la reducció d'un 50% de la quota per legalitzar pisos turístics, subvencions a les famílies per material escolar o per nous autònoms que vulguin obrir el seu negoci al municipi.

D'altra banda, també va detallar el projecte de remodelació de la plaça Catalunya,  la instal·lació d'una zona d'ombra a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat o bé, la retirada de l'estelada i de la pancarta partidista de 'Presos Polítics' de la façana de l'Ajuntament.