Imatge de la comissaria de la Policia Local de Torredembarra

La col·laboració entre les policies de Torredembarra, Creixell i Altafulla, a punt

El DOGC ha publicat l'autorització del Departament d'Interior i en els pròxims dies se signarà l'acord entre els tres cossos policials

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dijous 31 de març l’autorització del Departament d'Interior per a la signatura de l'Acord de col·laboració per a la prestació del servei de policia local als ajuntaments de Torredembarra, Creixell i Altafulla. Així, amb el vistiplau de l'administració catalana, en els pròxims dies es convocarà l'acte institucional de signatura de l'acord, que tindrà lloc a l'Ajuntament de Torredembarra.

Aquest acord de col·laboració i cooperació entre les policies locals té l'objectiu millorar l’eficàcia i la prestació del servei en els tres municipis del Baix Gaià, possibilitant així un estalvi econòmic i donant seguretat jurídica a les actuacions dels efectius de qualsevol dels tres cossos policials en qualsevol dels tres termes municipals.

La publicació al DOGC, amb l'autorització del conseller d'Interior, arriba després que els tres plens municipals aprovessin la subscripció de l'acord i de l'informe favorable que el passat 1 de febrer va aprovar la Comissió de la Policia de Catalunya.