Animal, en concert aquest dissabte a Roda de Berà

És un dels plats forts de la iniciativa 'Estius a la Pedrera'

El grup de música pop 'Animal' actuarà a Roda de Berà aquest dissabte a la nit. Serà un dels plats forts d'una nova edició del projecte 'L'Estiu a la Pedrera', que duu la iniciativa Liceu a la Fresca fins a l'escenari de la Pedrera de l'Elies, una antiga pedrera romana situada a l'actual terme municipal de Roda de Berà. El concert, doncs, està previst per aquest dissabte, 28 de juliol, a les deu de la nit.

Animal és un dels grups revelació dels darrers anys pel que fa a la música en català. De fet, els seus concerts compten amb un nombre elevat de públic. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Roda de Berà, Teresa Ferré, espera que el recital de dissabte no sigui una excepció. «Volem que tant les grades com la pista de l’antiga pedrera romana s’omplin de públic de totes les edats per gaudir amb el grup», ha explicat Ferré.

Animal: un grup revelació, a Roda de Berà

L'ànima del grup Animal és Gerard 'Goku' Aledo. Es tracta d'un jove nascut a Sant Quirze del Vallès que ha format part de diversos projectes musicals relacionats amb l'estil de la fusió festiva. L'èxit, però, li va arribar gràcies a les noves tecnologies: es va fer famós interpretant cançons en format acústic que, després, difonia a través de YouTube. Ho feia sota l'àlias de Sr. Smizz.

Ara, Animal arriba a Roda de Berà per presentar-hi el seu segon disc, que duu per títol 'La Melodia del Foc'. Serà amb aquest treball amb el qual tornaran als escenaris després d'una breu aturada. Com ells mateixos detallen, es tracta d'«un cant a l’amor, al desamor, a la vida i a la música».

El projecte Liceu a la Fresca es va estrenar el passat 16 de juny. Des d'aquell primer concert, l’escenari de la Pedrera de l’Elies ha acollit actuacions com la de l’Escola de Música de Roda de Berà amb la Coral Verge de Berà, la del grup de cambra Barna Brass Quintet, un concert de la Jove Orquestra Filharmònica Catalana, o la del saxofonista Sergi Castan amb Josep M. Domènech. En tots els casos, han rebut força acceptació per part del públic present.