Dues persones en un concert.

L'Altacústic 2022 recupera l'essència amb talents emergents i artistes consolidats

Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Carlota Flâneur o Inspira són alguns dels artistes que passaran pels escenaris del festival, el qual tornarà a tenir amb zona gastronòmica

A Altafulla, l'estiu és sinònim d'Altacústic. Tant és així, que ni tan sols l'emergència sanitària va poder aturar-ne la seva celebració, i és que l'any 2020 va ser dels primers esdeveniments musicals adaptats en què vam tornar a recuperar la il·lusió per la cultura i la música al carrer, i fa tot just un any el festival recuperava els tradicionals dos escenaris amb concerts simultànis.

Aquest 2022, l'Altacústic retorna a la seva essència amb dos escenaris i una zona de restauració per gaudir plenament d'un cartell ple de talent musical, tant emergent com consolidat.

El municipi del Baix Gaià s'omplirà de la millor música independent els dies 15 i 16 de juliol, tot i que enguany el Festival Altacústic ja va donar el tret de sortida el passat 28 de maig amb un concert presentació de La Ludwig Band i Maria Hein a la plaça de l’Església. 

Ferran Palau tocant la guitarra.
Ferran Palau repetirà al cartell de l'Altacústic. | Àngel Ullate

Ferran Palau, Inspira, El Petit de Cal Eril i més talent musical

La Vila Closa tornarà a convertir-se en un escenari de luxe per agrupar el  talent musical independent de més alta qualitat. Així doncs, en aquesta novena edició de l'Altacústic h actuaran Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Iris Deco, Carlota Flâneur, Inspira i Chaqueta de Chándal.

Els concerts se celebraran entre el divendres 15 de juliol i el dissabte 16, i de nou es recuperen dos escenaris: l'Escenari del Pou i l'Escenari de l'Església.

Kike Colmenar, director artístic del festival, ha explicat que aquesta edició «és un retorn a l'essència del festival», ja que se celebrarà amb la tornada a la normalitat i sense totes les restriccions que hi va haver en edicions passades a causa de la Covid-19. És per això que hi haurà de nou una zona de restauració entre els dos escenaris.

Colmenar ha afegit que l'Altacústic continua sent «una oportunitat dels talents emergents davant dels programadors musicals, al mateix temps que s'aposta per artistes ja consolidats en el panorama musical del país».

Així doncs, el divendres 15 de juliol serà el torn dels dos grans caps de cartell, El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, mentre que el dissabte 16 actuaran Iris Deco, Carlota Flâneur, Inspira i Chaqueta de Chándal.

Dels sis concerts, només dos són de pagament —el de Ferran Palau i el Petit de Cal Eril—, i podeu adquirir les entrades per 10 euros a la mateixa taquilla, o a 10 i 8 euros comprant-la anticipadament a través de la pàgina web.