L’Espai Natural dels Muntanyans de Torredembarra

Torredembarra organitza un concurs de fotografia pel Dia Mundial del Medi Ambient

Es podrà participar del 5 al 27 de juny a través de les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter

Torredembarra ha engegat una bonica iniciativa amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. La regidoria de Sostenibilitat inicia aquest 5 de juny el concurs 'Fotografia la natura a Torredembarra'.

La iniciativa es farà a les xarxes socials i s'ha organitzat l'activitat amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia, GEPEC- Ecologistes de Catalunya i GETE- Ecologistes en Acció.

El concurs fotogràfic està pensat per a les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter i es durà a terme entre el 5 i el 27 de juny. En aquest es planteja el repte de posar en valor la biodiversitat torrenca en tres categories: el litoral, el nucli urbà i els camps de l'interior.

Com es pot participar?

Per poder participar en aquest concurs, cal publicar les fotografies a Instagram, Facebook o Twitter. En aquesta, s'ha d'etiquetar els comptes de GEPEC-EdC, GETE, La Sínia, AFAA i Ajuntament de Torredembarra i afegir les etiquetes #naturaTDB i també #litoral o #camp o #urbà segons la categoria en què es participa.

A més, no es pot afectar negativament la biodiversitat ni realitzar cap afectació al medi com traspassar pals i cordes protectores. No s'admetran espècies exòtiques o conreades, només autòctones salvatges. Així mateix, les fotografies han de ser fetes a Torredembarra.

El jurat estarà format per membres de l’Associació Mediambiental La Sínia, del GEPEC- Ecologistes de Catalunya, de GETE- Ecologistes en Acció, d’AFFA (Associació de Fotografia, Astronomia i Art), de la Regidoria de Sostenibilitat i del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torredembarra.

Els premis per al guanyador o guanyadora de cadascuna de les categories seran una caixa niu del GEPEC-EdC, una samarreta de l’Associació Mediambiental La Sínia i sabons ecològics de GETE- Ecologistes En Acció.