Raul Garcia i Angel Batlle

Torredembarra acull diumenge una de les proves de la Copa d'Espanya de bike trial

S'hi esperen fins a 150 participants d'arreu de l'Estat

Per novè any, Torredembarra serà la seu aquest diumenge, 12 de maig, d'una de les tres proves puntuables per a la Copa d'Espanya de bike trial. Fins a 150 participants de tot l'Estat competiran en les dinou categories establertes en un diumenge de molt elevada intensitat al 'bike park' torrenc. Entre ells, seran a la Torre un total de quinze campions del món.

«És una gran oportunitat per als nostres socis de poder gaudir d'aquesta prova de tan alt nivell a Torredembarra», ha destacat Àngel Batlle, president del Club Bike Trial Costa Daurada Torredembarra. El regidor d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra, Raúl García (ERC) ha posat l'accent en els «quinze pilots torrencs, del Club, que participaran en la jornada de diumenge».

En joc, l'accés a campionats mundials

Àngel Batlle, que a més competeix en la categoria Master 30, ha explicat aquest dimecres que «tant adults com nens es juguen poder-se classificar per a campionats del món». En el cas dels més menuts, alguns d'ells podrien accedir als Jocs Mundials de la Joventut, mentre que per als competidors adults, la de Torredembarra és prova puntuable per al Campionat del Món que tindrà lloc a principis de novembre a la Xina.

Amb un total de deu circuits organitzats i amb l'estrena d'una cascada,  el 'bike park' torrenc viurà diumenge plena activitat des de les nou del matí i fins ben entrada la tarda.

«Torredembarra, un referent del bike trial», segons Raúl García

El regidor d'Esport torrenc Raúl García, ha manifestat que «per Torredembarra és un orgull acollir per novena edició aquesta competició» i l'ha qualificat de «gran oportunitat per al municipi», que per a García «ja és un referent del bike trial i de l'organització de grans esdeveniments esportius».

«La cita de diumenge és d'aquelles que dona molta vida al poble», ha dit el regidor d'Esport, que ha apuntat que «acollint molta gent de tot l'Estat refermem l'aposta de la nostra vila pel turisme esportiu».

També et pot interessar