Un vehicle de la policia local de Creixell.

Creixell va contractar seguretat privada per reforçar la vigilància durant el pont de Sant Joan

L'alcalde assegura que la mesura no s'ha pres per suplir la tasca policial

L'Ajuntament de Creixell va contractar un servei de seguretat privada per reforçar la vigilància al carrer durant el pont de Sant Joan. Així ho ha confirmat l'alcalde, Jordi Llopart, a l'ACN, assegurant que la contractació no es va fer per suplir la tasca de la policia local. 

El batlle assevera que es va tractar d'una contractació puntual de dos agents per la revetlla i un pels dies 25, 26 i 27. El cost aproximat va ser de 2.000 euros. Des del consistori no descarten tornar a prendre aquesta mesura per la Festa Major de Sant Jaume.

Queixes al cos de la policia local

Creixell és un dels municipis de Tarragona que té un conflicte obert amb la policia municipal. Des del sindicat SAP-PL han criticat la manca d'efectius i la sobrecàrrega de feina que tenen els agents del cos. Per això anunciaven a principis de juny que deixaven de fer hores extres.

Llopart assegura que no tots els agents estan fent el que considera una «vaga encoberta», i ha afegit que les reclamacions policials s'estan atenent. En aquest sentit, apunta que hi ha una partida al pressupost per reestructurar el cos i es podrien crear dues noves places el setembre. La situació recorda la que es viu al Vendrell, on el consistori també va haver de contractar seguretat privada.