«Me, a monster?» és un curtmetratge nascut a Tarragona que vol captivar el món amb amor, respecte i tolerància.

'Me, a Monster?', el curtmetratge nascut a Tarragona amb projecció mundial

La productora ha iniciat una campanya de micromecenatge per fer arribar el projecte a festivals de cinema internacionals

'Me, a Monster?' és el curtmetratge tarragoní que ha nascut per projectar al món els preceptes de l'amor, el respecte i la tolerància. Es tracta d'un film d'animació 3D dirigit a un públic familiar, especialment destinat a nenes i nens d'entre 3 i 6 anys. «Volem promoure la idea que no hi ha res de dolent en ser diferent», explica la directora, Belinda Bonan. La productora, amb seu a Altafulla, ha iniciat una campanya de micromecenatge per fer arribar el projecte a festivals de cinema internacionals. El curtmetratge s'estrenarà el pròxim mes de gener

El curtmetratge 'Me, a Monster?', d'Altafulla al món

'Me, a Monster?' és un curtmetratge d'animació 3D dirigit a un públic familiar especialment destinat a nenes i nens d'entre 3 i 6 anys. El missatge principal és l'amor, el respecte i la tolerància. L'objectiu, expliquen des de la productora, és que els nens puguin començar a comprendre que «tots som diferents». «En això consisteix la bellesa d'aquest món», afegeixen. 

El protagonista del film és en Nono, l'únic habitant del planeta Pano, qui rebrà la visita inesperada d'en Be2 un robot procedent de l'espai. «Amb aquest curtmetratge, volem promoure la idea que no hi ha res de dolent en ser diferent. Amb amor, respecte i tolerància, podem superar totes les nostres pors i simplement ser amics», defensa la directora, Belinda Bonan. 

El protagonista del film, Nono, és l'únic habitant del planeta Pano.
El protagonista del film, Nono, és l'únic habitant del planeta Pano. | Most Wanted Studio

 

Micromecenatge per arribar a festivals internacionals

La productora ha encetat un micromecenatge per poder dur el curtmetratge a festivals internacionals. La recopilació de fons es va iniciar el divendres 27 de setembre i tindrà una durada de 40 dies. L'objectiu és aconseguir 2.000 euros.  Les aportacions dels mecenes poden anar dels 2 als 300 euros i es rebrà una recompensa o una altra segons la quantitat invertida. 

'Me, a Monster?' ha estat seleccionat a la primera edició de Dones Visuals 'Acció Curts' 2017 i a la convocatòria de curtmetratges del 3D Wire Market 2018. A més, aquest 2019 ha format part de les jornades del fòrum europeu de coproducció de curtmetratges dins del festival Clermont-Ferrand, i ha estat escollit en la categoria «Incubator Pitch» de l'Animac, la mostra internacional de cinema d'animació de Catalunya.