Una illa de contenidors al municipi de Torredembarra

Desconvocada la vaga del servei de neteja de Torredembarra

Els treballadors l'havien de començar a les 7 del matí d'aquest 8 d'abril

Aquest 8 d'abril, a les 7 del matí, el servei de recollida d'escombraries i neteja de la via pública de Torredembarra havia d'iniciar una vaga indefinida. Una notificació que havia fet el sindicat CGT al consistori torrenc, després d'un problema laboral intern entre l'empresa concessionària i els treballadors. 

Després d'aquesta notícia, l'Ajuntament de Torredembarra ha rebut aquest passat vespre de dijous una bona notícia. L'empresa i representants dels treballadors han arribat a un acord i s'anunciava la desconvocatòria de la vaga dels serveis de neteja.

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha mostrat la seva satisfacció perquè les dues parts hagin estat capaces d'arribar a un acord perquè no hi hagi la vaga. En aquest sentit, ambdues parts han mostrat una maduresa suficient per evitar que el conflicte comportés perjudicis per al municipi i per a la ciutadania.

En aquest sentit, l'alcalde ha ressaltat el paper del consistori torrenc. En tot moment ha estat pendent del desenvolupament de les negociacions i ha participat en reunions amb totes dues parts implicades, col·laborant en la consecució d'aquesta entesa entre les parts.

Des de l'anunci de la convocatòria de la vaga, l'alcalde i el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, van començar les reunions amb els representants de l'empresa concessionària dels serveis, Nordvert-Sorigué, i representants dels treballadors.

Entre final de març i aquest dijous, 7 d'abril, s'ha aconseguit l'objectiu principal. Aquest era trobar una solució del conflicte i que no es produís la vaga indefinida en el servei de recollida d'escombraries i de neteja de la via pública.