Imatge d'arxiu de la llar d'infans Hort de Pau d'Altafulla

Detecten un positiu de Covid-19 a la llar d'infants Hort de Pau d'Altafulla

El centre oferirà serveis mínims aquest divendres

La llar d'infants municipal Hort de Pau d'Altafulla oferirà serveis mínims durant aquest divendres, 29 de gener, després de detectar un cas positiu en coronavirus entre els alumnes del centre. Com a mesura preventiva, els companys i companyes de l'alumne afectat s'han confinat al seu domicili.

La detecció d'aquest cas positiu ha provocat que l'escola bressol s'hagi quedat amb només dues de les set educadores que hi treballen, ja que cinc s'han hagut de confinar, ja que han sigut contacte estret del nen afectat.

El centre ja s'ha posat en contacte amb totes les famílies dels 44 alumnes de la llar, i des del primer moment s'ha activat el protocol a seguir en aquests casos. Així doncs, des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Altafulla, encapçalada per Gemma Maymó, s'ha informat que la llar d'infants no podrà oferir aquest divendres el servei habitual d'acollida i que tan sols obrirà amb serveis mínims per casos d'extrema necessitat.

Alhora, des de l’Ajuntament, es demana comprensió a les famílies i que, en la mesura de les seves possibilitats, no portin demà els alumnes al centre. En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament d’Altafulla informa que l’activitat escolar a la llar d’infants Hort de Pau es reprendrà amb normalitat ja dilluns vinent, ja que les educadores afectades seran substituïdes per la borsa de treball vigent.