Detenen a Torredembarra un home amb tres ordres de cerca i captura

Ell mateix es va presentar a la comissaria perquè «dubtava» sobre si tenia alguna ordre de cerca i captura

La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquest dimarts, 24 de juliol, un home, de 20 anys i de nacionalitat espanyola, després de comprovar que requeien sobre ell fins a tres ordres de cerca i captura. Els fets es van produir quan el jove va acostar-se a la caserna de la Policia Local torrenca. Un cop allà, va demanar als agents que comprovessin si tenia pendent alguna ordre de recerca, perquè ell dubtava al voltant d'aquest fet.

Fetes les comprovacions pertinents, l'home va ser detingut pels mateixos agents locals. I és que, segons la informació que es va poder obtenir, el noi tenia tres requeriments judicials. El primer, i el més destacat, dictat per un jutjat del Prat de Llobregat, per un delicte contra el patrimoni. A més, però, el jove tenia tambés dues altres ordres de cerca i captura per part del jutjat de primera instància del Vendrell.

Una altra intervenció de la Policia Local de Torredembarra, aquest dimarts

Tot just aquest mateix dimarts, 24 de juliol, BaixGaiàDiari.cat explicava un altre succés a Torredembarra que va haver de comptar amb la intervenció dels agents de la Policia Local, desplaçat en diverses patrulles. Cap a les nou de la nit d'aquest dimarts, doncs, una nena de tan sols set anys era atropellada al carrer de Barcelona de Torredembarra —just al darrere del supermercat Caprabo.

A causa de l'atropellament, la menor va patir lesions a les extremitats inferiors.  De resultes de les seves ferides, la gravetat de les quals no ha transcendit, la nena va haver de ser traslladada, amb l'ambulància desplaçada per part del Sistema d'Emergències Mèdiques, fins a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, de Tarragona.

En aquest cas, en tractar-se d'un problema de trànsit que es va produir en una via urbana, la Policia Local de Torredembarra és l'encarregada d'aixecar diligències sobre els fets ocorreguts i de fer-se càrrec, si s'escau, de la investigació que pertoqui. En un mateix dia, doncs, la Policia Local de la Torre ha estat protagonista en dos successos destacats que han tingut lloc a la vila.