Detenen un noi de 22 anys per abús sexual a menors a la Festa Major d'Altafulla

Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge, durant la celebració de la revetlla

La Policia Local d'Altafulla va detenir, la matinada d'aquest diumenge, 11 de novembre, un noi de 22 anys i veí de la localitat com a presumpte autor d'un abús sexual a menors d'edat. Els fets es van produir durant la celebració de l'Empalmada Popular de la Festa Major de Sant Martí al Parc del Comunidor. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació sobre els fets ocorreguts la matinada d'aquest diumenge i el jove passarà a disposició judicial aquest dilluns, 12 de novembre.

Detingut un noi de 22 anys a Altafulla per fer tocaments a menors d'edat

Els fets es van produir a mitja matinada d'aquest diumenge, 11 de novembre, passades les tres. Altafulla celebra cada any, en aquesta data, la seva Festa Major, en honor de Sant Martí. A les sis del matí arrenquen les matinades i tota la seqüència festiva de cada 11 de novembre, però la nit abans té lloc la revetlla, sota el nom d'Empalmada Popular, que organitza el Grup de Diables d'Altafulla amb el suport de l'Ajuntament de la vila i que té lloc al Parc del Comunidor.

Desenes de joves van gaudir de la festa la matinada de diumenge i una patrulla de la Policia Local d'Altafulla feia tasques de vigilància, com és habitual en aquesta mena de festivitats. A mitja matinada, doncs, els va cridar l'atenció d'un grup de joves. En aproximar-s'hi, els agents van poder identificar un noi, de 22 anys i veí de la vila, que presumptament havia realitzat tocaments sexuals a menors d'edat.

Al mateix moment, la Policia Local altafullenca es va endur el noi detingut cap a la comissaria, on se li van obrir diligències policials per abusos sexuals. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec, unes hores després, del noi detingut i de la investigació dels fets que es van produir al Parc del Comunidor. El jove passarà a disposició judicial aquest dilluns, 12 de novembre, al jutjat del Vendrell, que haurà de decidir quines mesures cautelars aplica davant la gravetat d'aquest cas que va tacar el bon funcionament de l'Empalmada Popular d'Altafulla.