Persones en una terrassa d'un establiment de Torredembarra

Torredembarra celebrarà una nova edició del DTapes

La jornada gastronòmica se celebrarà del 13 al 29 de maig | L'Ajuntament fa una crida perquè s'apuntin els establiments torrencs

Després de la suspensió obligada per la covid-19, se celebrarà de nou el 'DTapes per Torredembarra'. Un esdeveniment gastronòmic que s'organitzat des de la regidoria de Comerç, Indústria i Activitats del consistori torrenc amb la col·laboració dels establiments restauradors de la població.

La nova edició, explica el regidor responsable d'aquesta àrea Josep Maria Guasch, és una aposta per continuar duent a terme aquestes jornades gastronòmiques per donar suport al sector de la restauració torrenca.

El 'DTapes per Torredembarra' es portarà a terme del 13 al 29 de maig. Durant aquests dies, els restaurants i bars que participen oferiran dins del propi establiment una tapa i una beguda. Les tapes entraran a concurs i els guanyadors seran escollits entre el públic participant.

Seguint el format de la darrera edició hi haurà premis pels participants que realitzin una part del recorregut. S’editarà un llibret del Dtapes amb la foto de cada tapa.

L’organització de les jornades gastronòmiques també fa una crida als establiments interessats a participar-hi. Per fer-ho, s'han de posar en contacte amb l’oficina de Turisme abans del 31 de març, en horari de 9 a 14 hores. Ho poden fer per telèfon al 977 64 45 80, per correu electrònic a turisme@torredembarra.cat o presencialment al pg. Rafel Campalans número 10.