Eduard Rovira

Eduard Rovira repetirà com a candidat d'ERC a les eleccions de Torredembarra

L'actual alcalde torrenc encapçalarà la candidatura després d'avalar-ho l'assemblea de militants

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, encapçalarà la candidatura d'Esquerra Republicana a les eleccions municipals del 2023. L'actual batlle torrenc repeteix en la carrera electoral després d'haver aconseguit una majoria absoluta el 2019 i estar al capdavant de l'alcaldia en el mandat 2015-2019.

Eduard Rovira ha aconseguit de nou la confiança de l'assemblea de militants d'ERC, que va avalar aquesta decisió per unanimitat aquest passat diumenge. En aquest acte també es va conformar la comissió electoral encarregada de l'elaboració de la llista de cara als pròxims comicis.

El candidat a la reelecció torna a presentar-se després d'aconseguir sanejar els comptes de l'Ajuntament. En aquest sentit, assegura que ara és el moment de planificar les estratègies de futur que han de permetre modernitzar el municipi i fer-lo més competitiu.

Rovira ha posat en valor la realització de les millores urgents que Torredembarra necessitava malgrat els obstacles i dificultats que ha suposat la pandèmia, que ha marcat aquest mandat. Amb l’experiència acumulada durant aquests anys, encara el futur repte com a la consolidació d’un projecte de transformació del municipi i del consistori.