Jordi Molinera, acompanyat de membres del govern municipal d'Altafulla i càrrecs d'ERC del territori

La resposta d'ERC a la moció de censura a Altafulla: «És injustificada»

Els republicans han fet un acte públic aquest divendres a la tarda per defensar la continuïtat de l'actual govern municipal

El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, ha assegurat aquest divendres que «la moció de censura és injustificada, no es pot fer ús d'una desgràcia climàtica per aconseguir un benefici polític». Ho ha dit en una compareixença en què ha estat acompanyat per la coalcaldessa, Alba Muntadas, i militants i càrrecs d'ERC del territori, en què ha dit que «el govern té un model de poble molt clar, republicà, amb solucions i millores per a tothom i de treball conjunt».

Cal recordar que, segons l'oposició, la gota que ha fet vessar el got per presentar la moció de censura han estat els danys causats pel temporal al litoral del municipi, afectant la terrassa d'un restaurant. En aquest sentit, Muntadas ha assenyalat que «des de l'inici del nostre mandat hem treballat amb experts que estudien el comportament del mar i el litoral, per poder actuar de manera coherent davant dels temporals».

La coalcaldessa ha explicat que «hem estat el primer govern municipal d'Altafulla que s'ha assessorat professionalment» sobre la qüestió.

«Aprofitar-se d’una desgràcia rebenta tots els principis morals»

Jordi Molinera ha reblat que «aprofitar-se d’una desgràcia rebenta tots els principis morals, per això demanem que tothom que ho tingui a les seves mans parli amb els seus amics, amb els seus veïns, que insisteixin que aquest govern republicà i del canvi pugui continuar governant un any més’». Molinera ha afegit que «l'any vinent hi ha eleccions i serà el model de contrastar el model de poble».

Així mateix, considera que encara no està tot perdut de cara al 10 de maig i ha assegurat que «encara som a temps de desfer aquesta moció injusta, aquesta moció de la mentida».

Durant l'acte, els representants del govern municipal d'Altafulla ha anunciat que el pròxim cap de setmana obrirà portes el Casal La Violeta, un espai d'oci destinat a activitats diverses.