Imatge d'unes mans de nen tocant les tecles d'un piano

L'Escola Municipal de Música de Torredembarra obre la preinscripció el pròxim dilluns

El termini estarà obert entre el 30 de maig i el 3 de juny

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra ha anunciat que les preinscripcions per a nou alumnat de l'Escola Municipal de Música s'obriran el 30 de maig i s'allargaran fins al 3 de juny. En aquest sentit, la preinscripció, que s'adreça als nens i nenes majors de 6 anys, es pot fer de manera telemàtica, a través de la seu electrònica, o presencialment, demanant cita prèvia.

L'Escola Municipal de Música de Torredembarra ofereix una oferta de nivell elemental amb diversos cursos, així com programes específics per a joves —nascuts abans de 2010— i adults. Tota l'oferta formativa del curs 2022/2023 i els preus públics es poden consultar clicant al següent enllaç.

Com fer la preinscripció

L'Ajuntament de Torredembarra ha explicat en un comunicat que la preinscripció es pot fer de manera telemàtica i de manera presencial. Per fer-la telemàticament s'ha de disposar de certificat electrònic o IDCAT Mòbil i anar a la seu electrònica de l'Ajuntament, omplint la instància genèrica i adjuntar el formulari de sol·licitud, el volant de convivència si s'escau, el DNI de la persona sol·licitant, el Llibre de Família, el DNI i la targeta sanitària de l'alumne.

Per fer el tràmit de manera presencial s'ha de demanar cita prèvia, trucant als telèfons 977 64 00 25 —extensions 882 i 883— o 617 30 14 16, o bé enviant un correu electrònic a la següent adreça: ensenyament@torredembarra.cat.