Imatge del cartell anunciador de l'obra Soc una nou, que es podrà veure a Torredembarra

Torredembarra porta l'espectacle familiar 'Soc una nou' al Casal Municipal

La representació de l'obra de teatre es podrà veure el pròxim 4 de juny, a les set de la tarda

El Casal Municipal de Torredembarra acollirà el dissabte 4 de juny, a partir de les 19 hores, la representació de 'Soc una nou', una obra de teatre familiar per a infants a partir de 6 anys. L'esdeveniment està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament torrenc i les entrades ja estan a la venda a través de la web municipal al preu de 4 euros per al públic general i de 3 euros per a persones més grans de 65 anys, persones discapacitades i famílies nombroses i monoparentals.

La proposta que es podrà veure a la capital del Baix Gaià és una producció de la companyia Zum-Zum Teatre, que va ser guardonada amb el Premi FETEN a la millor direcció i a la millor interpretació coral l'any 2021.

La sinopsi de l'obra

'Soc una nou' explica la història de l'advocada Marinetti, una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tots els seus veïns. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca de la seva noguera. El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen.

La qüestió acaba als tribunals i durant el judici, el jutge i el fiscal, incrèduls, escolten als testimonis. Mentrestant, l’Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre als seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.