L'actriu de Creixell Íngrid Labrador Palomares a la presentació de la pel·lícula 'Padre no hay más que uno 2'

Arriba el dia de l'estrena de la creixellenca Íngrid Palomares a la pel·lícula 'Padre no hay más que uno 2'

La jove actriu interpreta el paper de 'Sandrita' a la seqüela del film de Segura

Ja ha arribat el dia de l'estrena de la pel·lícula 'Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra', on l'actriu creixellenca Íngrid Palomares té un paper dins el nou film de Santiago Segura. Després de sortir la gran notícia el passat mes de febrer, s'ha esperat a l'estrena aquest mes de juliol i, finalment, tot i endarrerir-se gairebé dues setmanes, aquest dimecres s'estrenarà a les sales de cinema. 

La jove actriu creixellenca compartirà la seva estrena a la gran pantalla amb el mateix Santiago Segura —qui fa de protagonista i director— i reconeguts actors i actrius de primer nivell en el panorama espanyol com Toni Acosta, Leo Harlem, Sílvia Abril i el fitxatge estrella de la seqüela, Loles León, que interpretarà el paper de la sogra. A més, gran part dels protagonistes són petits actors i actrius, com l'Íngrid que interpreta el paper de Sandrita, que fan el paper de fills en la història on participen dues de les filles del mateix director, Calma i Sirena Segura.

Després de convertir-se en la pel·lícula més taquillera del 2019, Segura ha apostat de nou per repetir model d'èxit i n'ha sorgit 'Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra' i, en aquesta comèdia, s'afegeixen més membres a la ja nombrosa família. En aquesta, els gags, les situacions còmicament quotidianes i la boja normalitat familiar, la converteixen en una de les pel·lícules més esperades d'aquesta temporada a les sales de cinema d'arreu del país.

Aquest dimarts, 28 de juliol, Madrid va acollir la preestrena de la pel·lícula amb tot l'equip d'actors i actrius, inclosa l'Íngrid, que va estar acompanyada de la seva família en aquest dia tan especial per ells.