Imatge d'alguns participants de la primera edició del 'Diverteix-te en família' de Torredembarra

Èxit total de la primera edició del 'Diverteix-te en família' de Torredembarra

Hi han participat un miler de persones

Èxit total de la primera edició del programa 'Diverteix-te en família' de Torredembarra. Organitzat per la regidoria de Turisme, es tracta d'un cap de setmana en què les famílies i els amants de les activitats d'esports nàutics i de sorra han pogut gaudir de les platges torrenques. 

Hi han participat un total de 963 persones, que han pogut conèixer tota l'oferta d'activitats que es poden fer a la façana marítima de Torredembarra.

La regidora de Turisme,  Marina Riudeubas, ha fet una molt bona valoració d'aquesta primera edició del 'Diverteix-te en família'. Apunta que totes les activitats han tingut molt bona acceptació i els comentaris rebuts per part dels participants provinents d’arreu de Catalunya han estat molt positius.

Riudeubas també ha comentat que aquesta primera edició ha complert amb l’objectiu de donar a conèixer la vila de Torredembarra. Sobretot donar-la a conèixer a través  de les activitats que es poden realitzar al municipi i que poden ser atractives per als visitants que vulguin amenitzar les seves vacances a la vila.

Per altra banda, considera que aquesta activitat també ha contribuït a dinamitzar el sector turístic torrenc i ha reforçat els vincles amb entitats i sector privat. Per a la regidora de Turisme, el 'Diverteix-te en família' ha estat una bona manera d’iniciar la temporada turística amb un gran èxit de participació.

Així mateix, la Regidoria de Turisme agraeix a les entitats i empreses que hi han pres part la seva col·laboració en aquesta primera edició i treballarà per tornar a programar un cap de setmana d’aquestes característiques el pròxim estiu.