Alberto Moreno, nou regidor del PSC a Altafulla

L'exregidor de Ciutadans Alberto Moreno torna a la política i fitxa pel PSC d'Altafulla

Va ser el cap de llista del grup taronja al 2015 i va deixar la formació el novembre de 2017 passant a ser regidor no adscrit

La retirada de la política d'Alberto Moreno ha durat poc. Després de presentar-se a les eleccions municipals d'Altafulla l'any 2015 amb Ciutadans  i abandonar la formació taronja el novembre de 2017, passant a ser regidor no adscrit, Moreno confirmava a TarragonaDigital que es desvinculava de la política «perquè no hi ha cap partit que em convenci». Després d'aquest curt període apartat del focus polític del municipi del Baix Gaià, el nom d'Alberto Moreno ha tornat a sortir a la palestra i com a fitxatge del PSC d'Altafulla.

La tornada a la política municipal altafullenca, segons ha reconegut als micròfons d'Altafulla Ràdio, és per treballar en un projecte que té l'objectiu de «millorar el municipi», fet que l'ha convençut. L'arribada de Moreno als socialistes d'Altafulla sumarà força en un grup municipal que forma part del govern al costat de l'Esquerra Independentista d'Altafulla (L'EINA) i la formació municipalista Ara Altafulla i, segons el cap local del partit Fonxo Blanch, «és la culminació d'una bona sintonia i complicitat de criteris».

L'interès del PSC amb la incorporació d'Alberto Moreno no és una novetat, segons Blanch, perquè era una de les persones que s'havia estudiat sumar-la a la candidatura de les passades eleccions, però, els va semblar «precipitat». Després d'un any apartat de la política municipal, Joan Ruiz, membre del Congrés dels Diputats, ha estat el responsable de posar el seu nom sobre la taula.