Accident a la rotonda de la Pirelli de Torredembarra

Ferida una dona en un accident al camí del Moro de Torredembarra

Els fets s'han produït aquest dimarts pels volts de dos quarts de cinc de la tarda

Una dona ha resultat ferida aquest dimarts, dia 1 d'octubre, en un accident que s'ha produït a la rotonda que uneix el camí del Moro amb el carrer de Francesc Gual de Torredembarra, a les immediacions de l'Institut Ramon de la Torre i  a tocar del semàfor de la coneguda antiga fàbrica Pirelli. Els fets han tingut lloc poc després de dos quarts de cinc de la tarda.

Una dona, ferida i traslladada a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla

Per causes que es desconeixen, una furgoneta i un turisme Fiat Punto han col·lidit a la rotonda situada en aquest punt. El conductor de la furgoneta, que ha sortit il·lès de l'accident, ha trucat al 112, des d'on han activat la Policia Local de Torredembarra. Els agents, que han arribat ràpidament al lloc de l'accident, han comprovat com la conductora del turisme havia patit ferides lleus i un mareig.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques l'ha atès en primera instància, i el mateix SEM l'ha traslladat per una revisió més completa a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. Amb la retirada dels vehicles del punt afectat i la normalització de l'estat de la via per part de la Brigada Municipal,  la normalitat s'ha pogut restablir en aquest carrer de Torredembarra pels volts de tres quarts de sis de la tarda.