Maika Makovski toca la guitarra en un concert

Maika Makovski serà la següent convidada al Festival Roca Foradada

La dotzena edició del Festival Roca Foradada torna a apostar per la cançó d’autor

El Festival Roca Foradada no s'atura. Aquest cap de setmana, els carrers de Torredembarra acolliran a una cantautora tot-terreny.

Després de les actuacions de Port Bo i Roger Mas, el Festival Roca Foradada torna a apostar per la cançó d’autor, que en aquest cas, serà d’autora.

Maika Makovski, mallorquina amb sang macedònia i andalusa, és músic, actriu, artista visual i compositora i la seva carrera és tan diversa com les seves arrels. Podem veure a Maika de moltes formes, acaronant el piano o tocant rock. 

Amb tot just 20 anys va debutar amb “Kradiaw”, (2005) el que li va portar a tocar amb artistes com Howe Gelb, The Dublineres i The Jayhawks i amb “Kraj So Koferot” (2007). Va participar fins i tot a l’escola Lipa a Liverpool creada per Paul McCartney.

Actualment es troba immersa en el que serà el seu pròxim disc.

Un festival adaptat a les mesures sanitàries

Donat les condicions actuals, tots els actes públics programats aquests dies mantindran les mesures de seguretat i higiene estipulades per les autoritats sanitàries. A més, es limita l’aforament a 200 persones per concert i totes les actuacions del festival es realitzaran al recinte de la Roca Foradada, al Port de Torredembarra.

  

Les entrades, a taquilla o per internet

El preu de les entrades serà de sis euros, a excepció del preu de cinc euros per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció. 

La compra d’entrades es pot realitzar a través del web - 4tickets.es - i a taquilla una hora abans de cada concert.

Cartell Festival Roca Foradada 2020
Tots els concerts al recinte de la Roca Foradada | Cedida

Podeu consultar la programació  del 12è festival Roca Foradada a continuació:

Divendres 14 d’agost

22.30 hores, Ferran Palau (pop metafísic).

Dissabte 22 d’agost

22.30 hores, Saphie Wells & Swing Cats (swing).