Presentació del Festival Roca Foradada

El Festival Roca Foradada arriba amb molts estils i presència femenina a l'escenari

Torredembarra presenta la catorzena edició amb cinc concerts entre el 2 de juliol i el 20 d'agost

El Festival Roca Foradada ha presentat el cartell de la catorzena edició. L'Ajuntament de Torredembarra ha informat que enguany hi haurà cinc concerts entre el 2 de juliol i el 20 d'agost amb una àmplia varietat d’estils, molta presència de dones dalt de l'escenari.

Les entrades per als diferents concerts del festival torrenc tindran un preu molt assequible de 7 euros i 5 euros, amb un preu reduït. Les entrades ja estan a la venda.

L’alcalde, Eduard Rovira, ha ressaltat que el Festival Roca Foradada és una proposta de qualitat reconeguda i totalment consolidada, que s’ha mantingut també els dos darrers anys, encara que adaptada als condicionats de seguretat de la pandèmia. Enguany, es recupera l’aforament de 450 per concert, sense localitats numerades, i totes les actuacions tindran lloc al port esportiu.

La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que la línia que se segueix al Festival és la de programar concerts d’estils molt variats, de grups en la seva majoria relativament emergents i que comencen a tenir ressò. També ha destacat el fet d’incloure més propostes totalment femenines.

El Festival Roca Foradada l’organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona i de Port Torredembarra.

El programa del Festival Roca Foradada

El conjunt de jazz La Vella Dixieland obrirà el Festival Roca Foradada el dissabte 2 de juliol a les 22 hores. Després d'aquest, serà el torn del grup de pop Renaldo & Clara, el dissabte 23 de juliol a les 22 hores.

Ja al mes d'agost, Marala i la seva música d'arrel actuaran el dissabte 6 d'agost a les 22 hores. La setmana següent, els Faneka, de folk progressiu, tocaran el divendres 12 d'agost a les 22 hores. Finalment, el conjunt de flamenc fusió Maruja Limón tancaran el festival el 20 d'agost a les 22 hores.

Les entrades per a cada concert tindran un preu de 7 euros, mentre que per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renta mínima d’inserció, tindran un preu reduït de 5 euros.