Recta final de les obres del carrer de Pere Badia a Torredembarra

Els treballs s'havien iniciat el 5 de setembre i calculaven culminar-se en tres mesos

Les obres del carrer de Pere Badia de Torredembarra estan a punt d'acabar. Els treballs per remodelar urbanísticament aquesta cèntrica via de Torredembarra van iniciar-se el passat 5 de setembre i tenien una durada prevista de tres mesos. El 5 de desembre, doncs, era la data en què es preveia acabar l'obra, uns quinze dies abans d'entrar de ple en les festes de Nadal.

El 5 de desembre s'haurà acabat de pavimentar tot el carrer de Pere Badia de Torredembarra

Segons la darrera reunió tècnica de l'obra, celebrada aquest dilluns, 3 de desembre, al matí, el proper dimecres, dia 5, el carrer de Pere Badia quedarà completament pavimentat. A 48 hores del termini, resten quatre punts per acabar d'enrajolar, entre ells un sector de la plaça de Mossèn Joaquim Boronat que podria estar acabat, a tot estirar, aquest dimarts, 4 de desembre.

El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Torredembarra ha recordat que l'obra s'ha trobat amb moltes i importants pluges, però ha insistit que el gruix dels treballs haurà acabat dimecres. «Quedarà col·locar els arbres i la resta de mobiliari urbà», ha explicat Pino, uns treballs que es preveuen dur a terme al llarg de la setmana vinent. «Dimecres, deixarem el carrer en les millors condicions perquè durant el pont de la Puríssima estigui al més presentable possible», ha explicat el regidor de Via Pública i Manteniment.

Bona part de la plaça de les Monges ja fa dies que compta amb l'obra acabada.
Bona part de la plaça de les Monges ja fa dies que compta amb l'obra acabada. | Gerard Recasens

 

L'estat de les obres a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, aquest diumenge a la tarda.
L'estat de les obres a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, aquest diumenge a la tarda. | Gerard Recasens

 

El carrer de Pere Badia s'asfaltarà abans de Nadal

Atès el marge de temps de què es disposa, s'ha decidit que l'asfaltat i el pintat del carrer es faci just abans de les vacances de Nadal. «Quan les màquines i els operaris marxem del carrer, volem marxar del tot, i no haver-hi de tornar al gener», ha explicat Pino, tot i que és possible que passat festes es facin petits retocs, habituals abans de recepcionar una obra.

Així, calculen realitzar aquestes tasques entre finals de la setmana que ve i inicis de la següent. Pino ha assegurat que «entre el 19 i el 20 de desembre, deixarem el carrer, perquè haurem acabat tots els treballs previstos, i també els no-previstos com l'asfaltat, el pintat, el nou enllumenat i uns nous aparcaments per a bicicletes que volem col·locar», ha avançat. Pere Badia, doncs, estarà llest just abans que arrenqui el punt àlgid de la campanya de Nadal.

Els darrers dies d'obres serviran per resoldre els últims punts que queden per pavimentar.
Els darrers dies d'obres serviran per resoldre els últims punts que queden per pavimentar. | Gerard Recasens