Indignació a Guanyem Torredembarra per la seva exclusió d'un debat electoral

La formació ha presentat una queixa formal a la Junta Electoral del Vendrell

Primera polèmica electoral a Torredembarra a poques hores de l'inici de la campanya. El proper divendres, 17 de maig, tindrà lloc a Cal Maiam a partir de les set de la tarda un debat entre candidats a l'alcaldia, que serà retransmès per la televisió pública TAC12.

Torredembarra en Comú i Podem Torredembarra, convidats pel «resultat significatiu» el 28-A

Segons l'acord organitzatiu d'aquest debat, hi seran presents deu dels onze caps de llista que es presenten a les eleccions municipals a la Torre: els vuit alcaldables dels partits que actualment tenen representació al consistori, més Carles Fuxet de Torredembarra En Comú i Luis Fernando Turrens, de Podem.

Tot i que aquestes dues formacions no tenen cap regidor,  se'ls ha convidat per haver obtingut un «resultat significatiu» en les darreres eleccions, les generals del 28 d'abril, prenent com a referència la candidatura d'En Comú Podem.

Enric Grangel.
Enric Grangel, que va ser alcalde de Torredembarra pel PSC entre 2014 i 2015, és el cap de llista de Guanyem Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

 

Guanyem Torredembarra recorre a la Junta Electoral

No ha estat convidat, en canvi, Enric Grangel, el candidat a l'alcaldia per Guanyem Torredembarra, cosa que ha indignat de valent aquesta formació. De confirmar-se el debat a deu, seria l'única que quedaria exclosa de participar-hi. Aquest dimecres, 8 de maig, Guanyem Torredembarra ha presentat a la Junta Electoral de Zona del Vendrell. Demanen «igualtat de condicions» per a totes les formacions.

«Un debat a vuit o a onze seria comprensible, però un debat a deu és del tot injust», indiquen fonts de la candidatura, que és  a l'espera que la Junta Electoral els respongui les al·legacions. «En Comú Podem no és ni Torredembarra En Comú ni Podem Torredembarra, no es pot prendre com a referència les eleccions generals», argumenten.

Caldrà esperar, doncs, què resolen des de la Junta Electoral de Zona del Vendrell  per saber si al debat televisiu del proper divendres, 17 de maig, hi ha els onze candidats a l'alcaldia de la Torre o no.

També et pot interessar