Torna el Holi Colours, la festa més acolorida de l’estiu a Altafulla

Disfruteu de la festa Holi Colours Alfulla 2018 amb pols de colors, canons d'aigua i d'escuma

El pròxim diumenge dia 29 de juliol tindrà lloc la festa 'Holi Colours' a Altafulla, concretament al Parc del Canal i durarà tres hores, des de les 18.00 hores fins a les 21.00 hores.

 

Aquest estiu serà el tercer any consecutiu en el qual el grup de Diables d’Altafulla organitza la festa de colors celebrada al municipi, activitat que és totalment gratuïta. Aquest any es comptarà amb la col·laboració del DJ Nacho de la Disco Móvil Más & Más, que actua en festes majors, càmpings, bodes, instituts i tot tipus de celebracions.

 

A més a més de les tirades de pols Holi,  també hi haurà un canó d’escuma, gràcies a la gentilesa de Camping Trillas, i dos canons d’aigua que, amb tot, faran que la 'Holi Colours' sigui una experiència acolorida, divertida i refrescant.

 

La pols Holi no és tòxica i és biodegradable

Cal dir que la pols de color que es fa servir en aquest tipus d’actes és un tipus de pols que no és pas tòxica ni inflamable. La pols Holi és cent per cent fiable, ja que  té tots els certificats sanitaris i de seguretat exigits  com a control de qualitat per a poder utilitzar-la en aquest tipus d'ocasions.

 

Si més no, en ser un producte en forma de pols no és recomanable per a persones que tinguin problemes respiratoris  i, com a prevenció, cal evitar el contacte directe amb els ulls, ja que poden provocar sequedat a la zona. Cal afegir que aquesta pols no és tòxica si s’ingereix.

 

Es recomana portar roba blanca per la 'Holi Colours'

Com a recomanacions per a gaudir completament de la festa, s’aconsella portar roba blanca que no sigui la més nova, quedarà molt acolorida!, i fer servir crema hidratant per la pell tant abans com després de l’esdeveniment. A més a més, també es recomana condicionar els cabells tenyits amb oli i després rentar-los amb un xampú de neteja intensa.

 

Tot i això, la pols Holi es pot rentar amb aigua i sabó, marxarà bé tant de la roba com del cabell, de les mascotes i qualsevol superfície llisa com terres i parets, ja que és una pols biodegradable, la base de la qual és la fècula de blat, i els colorants que porta són cent per cent alimentaris.

 

Si voleu comprar la pols Holi per a la festa de colors d’Altafulla, el preu d’una bossa és de dos euros i l’oferta de sis bosses és per tan sols deu euros.