Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona

Un home s'enfronta a 12 anys de presó per provocar un incendi en un habitatge de Torredembarra

L'acusat va anar a reclamar uns diners que li devien i va acabar calant foc llençant un paquet de tabac en flames

La Secció Segona de l'Audiència de Tarragona jutjarà, a partir de dilluns vinent, 5 d'octubre, una persona acusada d'un declite d'incendi  que s'enfronta a 12 anys de presó per calar foc a un habitatge de Torredembarra.

Els fets van tenir lloc l'any 2015 a Torredembarra. Segons el fiscal, l'acusat es va dirigir al domicili de la víctima, amb la qual tenia un deute financer. L'home va cridar des del replà, reclamant-li que li pagués els diners que li devia i exigint que la persona li obrís la porta. La víctima, però, no era a casa seva en aquell moment. 

Llavors, un veí de l'edifici va sortir al replà i va encarar-se a l'acusat, recriminant-li la seva actitud, i li va demanar que marxés d'allà. Quan el veí a tornar a entrar a casa seva, l'acusat va agafar un paquet de tabac que duia, li va calar foc, i va llençar-lo per una finestra que hi havia oberta. El paquet de tabac en flames va provocar un incendi a l'interior de l'habitatge. Per tot, el fiscal demana 12 anys de presó per un delicte d'incendi.