Interior del cementiri d'Altafulla

Altafulla anuncia l'horari del cementiri municipal per Tots Sants

Des del pròxim 26 d'octubre fins a l'1 de novembre, es podrà accedir al cementiri de 9 a 18 hores ininterrompudament

El cementiri municipal d'Altafulla estarà obert en horari especial amb motiu de la celebració de Tots Sants. Des del pròxim 26 d'octubre fins a l'1 de novembre, es podrà accedir al cementiri de 9 a 18 hores ininterrompudament.

En conseqüència de les circumstàncies de la pandèmia, s'han pres un seguit de mesures  per a donar resposta a l'actual situació de crisi sanitària per la Covid-19 i evitar aglomeracions. L'entrada al cementiri es farà per la porta principal i la sortida per la porta lateral a tocar del col·legi El Roquissar. A més, a l'entrada es disposarà gel hidroalcohòlic per a tots els visitants.

L’Ajuntament d’Altafulla recomana a la ciutadania que avanci les visites de neteja i dipositi les flors abans del dia 1 de novembre per reduir les concentracions de persones. També es demana reduir les visites en grups, evitar aglomeracions i mantenir les distàncies físiques interpersonals de seguretat amb un mínim d'un metre i mig. 

L'ús de mascareta és obligatori, no es pot menjar ni beure en tot el recinte i s'aconsella als usuaris limitar el temps d'estada al cementiri, així com l'ús de bancs i seients que hi pugui haver. Les persones podran dipositar flors als nínxols mantenint les mesures d'higiene i respectant sempre la distància entre persones no convivents.