El PSC torrenc presenta dos independents per a les eleccions municipals

Es tracta de Manel Álvarez i Angie Muñoz

Primers moviments del PSC de Torredembarra de cara a les properes eleccions municipals. Els socialistes han fet oficial aquest dilluns, 28 de gener, la incorporació de dos fitxatges a la seva llista electoral del pròxim 26 de maig. Es tracta de Manel Álvarez i Angie Muñoz, que formaran part de la candidatura dels socialistes a l'alcaldia de la Torre, que liderarà Vale Pino.

Manel Álvarez i Angie Muñoz, primers fitxatges de la candidatura de Vale Pino

Independents tots dos, Álvarez i Muñoz se sumen a la llista del PSC a la Torre.  El passat mes de juliol, l'actual primer tinent d'alcalde i regidor de Via Pública i Manteniment de l'Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, va ser escollit cap de llista de la formació. Ara, a mesura que s'acosta el període electoral, poc a poc s'aniran desvelant les cartes de cada partit  i, aquest dilluns, Pino ha fet públiques les primeres.

Manel Álvarez té 29 anys i és una persona prou coneguda a la Torre per la seva  vinculació amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. Graduat en Criminologia, Álvarez també està implicat en els moviments veïnals del municipi. Angie Muñoz, per la seva banda, té 38 anys. És tècnica superior d'administració de finques i està vinculada al món de l'esport. Ara per ara, però, encara no s'ha fet públic quin lloc de la candidatura ocuparà cadascun d'ells.

Vale Pino s'estrena com a cap de llista del PSC

Les eleccions del proper mes de maig seran  les primeres en què Vale Pino serà el cap de llista del PSC. Fa quatre anys, el 2015, va ser el número 2 de Jordi Solé, que ja va anunciar la seva retirada de la política activa després de quatre anys com a regidor.

Després de quatre comicis seguits amb l'exalcalde Manuel Jiménez com a cap de llista (1995, 1999, 2003 i 2007), l'any 2011 va ser el també exalcalde Enric Grangel el cap de cartell dels socialistes. El 2015, Jordi Solé li va prendre el relleu i ara és Vale Pino quin conduirà el timó del PSC a la Torre després de quatre anys d'experiència al govern municipal.

També et pot interessar

Preacord pel nou conveni laboral de la Policia Local de Torredembarra

Contenidors que s'obren amb targeta, opció preferida per reciclar pels torrencs