Imatge de la carretera TV-2021

S'inicien les obres d'arranjament de la carretera TV-2021 entre Vespella de Gaià i La Nou

La Diputació vol millorar l'accessibilitat a la zona escolar de La Nou, reformar el pas sobre el torrent de la Serralta i canalitzar la fibra òptica

S'inicien les obres d'arranjament de la carretera TV-2021, la via que connecta Els Masos de Vespella i la Nou de Gaià. Concretament, el tram que ha entrat en obres aquesta setmana serà el que enllaça el final de la travessera dels Masos, al terme municipal de Vespella, i la Nou. Tot aquest tram pertany a la xarxa viària de la  Diputació de Tarragona.

Es preveu que les  obres tinguin una durada de  12 mesos, que comportaran talls  intermitents de  trànsit  amb un pas  alternatiu habilitat, així com el desviament de vehicles, desviant-los cap al torrent de la Serralta. Els treballs afectaran un total de dos quilòmetres i mig, entre els punts quilomètrics 2+231,006 i el 4+821,558 d’aquesta via.

En aquest tram també es troba l'accés a la  zona escolar de la Nou de Gaià, on es millorarà el traçat, ampliant la calçada fins a set metres. Així mateix, la Diputació de Tarragona ha detallat algunes mesures que inclouen les obres, com el nou pas sobre el torrent de la Serralta, ja que actualment no permet el pas de dos vehicles simultanis.

A més, el projecte preveu la  canalització per passar els  cables de fibra òptica, quan aquesta es desplegui posteriorment. Aquesta acció conforma la segona fase de projecte de condicionament de la TV-2021, després que la primera s'executés l'abril del 2018.