Torredembarra i Altafulla arrenquen la precampanya electoral

Els primers actes de presentació de diverses formacions tenen lloc aquesta setmana

La flaire de precampanya electoral va arribant a falta de menys de quatre mesos de les properes eleccions municipals. En la setmana en què donarem la benvinguda al mes de febrer, el Baix Gaià acull fins a cinc actes preelectorals de diverses de les formacions que concorreran als comicis del pròxim 26 de maig, tant a Torredembarra com a Altafulla. El primer d'aquests mítings es va produir aquest dilluns, 28 de gener, quan un centenar de persones van omplir Cal Maiam, a la Torre, en la presentació de Núria Gómez com a alcaldable popular, de la mà del president del PP català, Alejandro Fernández.

MES i Torredembarra en Comú, en marxa

A banda de la presentació del PP, aquest divendres, 1 de febrer, a la Torre hi haurà actes de dues formacions que no s'han presentat mai a les eleccions municipals. Tots dos coincideixen en dia, però també en hora: seran a dos quarts de vuit de la tarda. A la sala de reunions del Casal Municipal, Torredembarra en Comú comptarà amb la presència de la coordinadora d'ICV i diputada al Parlament de Catalunya, Marta Ribas, en una xerrada que versarà al voltant de la sanitat.

A Cal Maiam, d'altra banda, l'exalcalde pel PSC Enric Grangel es presentarà com a cara visible de Moviment d'Esquerres (MES), en un acte que servirà com a carta de presentació de la formació a Torredembarra i que comptarà amb el president del partit, Alfons Palacios.

Junts i Ara Altafulla endeguen màquines aquest cap de setmana

A Altafulla també s'ha activat la maquinària preelectoral. Dissabte al matí es presentarà Junts per Altafulla, encara amb horari i lloc per fer-se públics. Es tracta de la candidatura d'Hèctor López Bofill que recull l'herència de Convergència i Unió i que compta amb el PDECat. Diumenge, a les 12.30 hores al Faristol, es presenta Ara Altafulla, la candidatura independent que liderarà Natàlia Sanz.

També et pot interessar

Núria Gómez arrenca la precampanya acompanyada d'Alejandro Fernández

Antonio López serà per tercer cop l'alcaldable del PSC al Catllar