Circ Raluy Legacy

Obren inscripcions al Casal d'Estiu de Torredembarra, amb el circ com a eix central

Es farà del 25 de juny al 9 agost, i estarà dirigit per la Fundació Pere Tarrés

Torredembarra ja prepara el Casal d'Estiu que enguany es durà a terme del 25 de juny al 9 agost, i que estarà dirigit per la Fundació Pere Tarrés. El casal està destinat a nens i nenes de 3 a 12 anys i s’ubicarà a l’escola Antoni Roig. També es realitzaran activitats a Cal Dània, relacionades amb l’agricultura ecològica, a la piscina i a la platja de la localitat. Per al 25 de juliol està prevista una visita al Circ Raluy de Vilanova i la Geltrú.

L'activitat, que organitzen la Regidoria de Joventut i Infància i la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, té com a eix temàtic principal en aquesta edició el circ. Per dur a terme aquestes activitats relacionades amb el món circense, l'organització del Casal d'Estiu torrenc compta amb el suport del Circ Raluy Legacy.

Les inscripcions ja estan obertes

Qui vulgui inscriure's a aquest Casal d'Estiu ja ho pot fer: el període d'inscripcions ja s'ha obert per via telemàtica i  s'allargarà fins el proper divendres, 14 de juny, tot i que les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció. L’horari del casal serà de nou del matí a una del migdia, amb un preu de 30 euros per setmana. Amés, també s'ofereix la possibilitat de gaudir d'un servei d’acollida al matí, de vuit a nou, i al migdia, d'una a dues. Aquests serveis incrementaran el preu del Casal d'Estiu en cinc euros.

Per als pares que vulguin tenir més informació sobre aquesta activitat estival, s'ha convocat una reunió informativa per aquest dijous, 30 de maig, a les set de la tarda al PIJ de Torredembarra, situat a l'antic bar de la planta baixa del Casal Municipal. Per a més informació sobre aquest casal d'estiu, des de l'organització ofereixen la possibilitat de contactar amb el telèfon 977 24 99 27 o el mail sseetarragona@peretarres.org,  vies per les quals els pares poden contactar amb la Fundació Pere Tarrés i conèixer més a fons les condicions.

També et pot interessar