Imatge de dues nenes sobre una taula aprenent a nedar

Cursos de natació d'estiu a Torredembarra: dates, detalls i inscripcions

Els cursets es dividiran en dos trams intensius entre el 4 i el 22 de juliol i entre el 25 de juliol i el 13 d'agost i ofereixen places per a totes les edats

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra obrirà el pròxim 2 de juny les inscripcions per als cursos de natació d’estiu, que s’impartiran del 4 de juliol a 13 d’agost a la piscina de la Zona Esportiva Municipal. Enguany, les inscripcions i el pagament, que es podran fer fins al 30 de juny o exhaurir places, es faran telemàticament a través de la plataforma Reservaplay.

Els cursets es dividiran en dos trams intensius entre el 4 i el 22 de juliol i entre el 25 de juliol i el 13 d'agost. Les classes per als nens i infants —excepte els nadons, un dia a la setmana— es faran diàriament de dilluns a divendres, mentre que l'aiguagim, els cursos per a adults i la natació terapèutica es faran dos dies a la setmana.

L'oferta de cursos de natació d'aquest estiu a Torredembarra

Els cursos que s'ofereixen enguany estan destinats a nadons (infants de 5 mesos a 2 anys acompanyats del pare o mare), iniciació primer nivell (infants de 3 a 5 anys que no saben nedar), iniciació segon nivell (nens i nenes de 6 a 9 anys que saben mantenir-se a l'aigua sense material), perfeccionament (a partir dels 10 anys per perfeccionar la natació i aprendre els quatre estils).

Així mateix, també hi haurà cursos d'aiguagim (gimnàstica aeròbica a l’aigua amb música), adults (iniciació per persones que volen aprendre a nedar o perfeccionar el seu estil) i natació terapèutica (rehabilitació i recuperació per a totes les edats). Aquests cursos es faran dos dies per setmana.

Aquelles persones interessades poden consultar els detalls, horaris i preus al següent enllaç o trucant als telèfons 977 64 00 25 —extensió 862— o 667 688 014.