Jaime Serret, elegit alcaldable del Partit Popular a Creixell

Els populars, que a les eleccions municipals de l’any 2015 van assolir dos regidors, esperen millorar els resultats i brindar a la ciutadania allò que, segons ells, «Creixell es mereix»

El PP de Creixell ja té alcaldable. Jaime Serret Simó ha estat l’escollit per encapçalar la candidatura dels populars als pròxims comicis municipals, que se celebraran el 26 de maig. Home de confiança de l’actual president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, Serret va néixer a Terrassa fa 48 anys, i el seu vincle amb Creixell es remunta a la infantesa i als estius familiars.

El nou alcaldable del Partit Popular s’ha mostrat optimista i amb la ferma voluntat «de fer coses per al poble». Els populars, que a les eleccions municipals de l’any 2015 van assolir dos regidors —Serret era el número quatre de la llista—, esperen millorar aquells resultats i brindar a la ciutadania allò que, segons ells, «Creixell es mereix».

Serret, implicat en la vida cultural i associativa del poble

Fill d’una família de deu germans i casat amb una creixellenca, Jaime Serret és promotor de vendes de l’empresa Nestlé i té un negoci propi al municipi. Molt implicat en la vida cultural i associativa del poble, el nou candidat a l’alcaldia de Creixell ha estat president de l’associació Els Picarols de Creixell, una de les entitats promotores del carnaval i el nou ‘Castanyaloween’, a més de ser portant del Sant Crist per Setmana Santa i de la imatge del patró Sant Jaume a la Festa Major.

Segons ha explicat, Serret vol donar «un nou impuls a la promoció econòmica i turística del municipi, fent valdre el petit comerç local de proximitat i la petita i mitjana empresa». Alhora, l’alcaldable popular també creu que cal incentivar la participació de la joventut creixellenca a la vida social del municipi i «recuperar l’esperit de poble» que hi havia fa uns anys.

Treballar plegats i «de bon rotllo»

De cara a les eleccions, Jaime Serret ha apuntat que el nou govern entrant, guanyador dels pròxims comicis, «no hauria de mirar tant els colors polítics de cadascú, sinó centrar-se en les persones». «El que caldria és que tots treballessin plegats» i «de bon rotllo», ha explicat, per tirar endavant el municipi.