Jaume Alonso-Cuevillas presentarà el llibre de López Bofill a Altafulla

Oferirà una xerrada que tindrà lloc al Museu Etnogràfic

Jaume Alonso Cuevillas, advocat de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont, serà el proper dimecres, 27 de març, en un acte que s'ha programat a Altafulla. Es tracta de la presentació del llibre «Sobre la República Catalana. Escrits de Dret Constitucional i de Dret Internacional», escrit pel veí de la vila i reconegut jurista Hèctor López Bofill, que també serà el candidat de Junts per Altafulla a l'alcaldia el pròxim 26 de maig. El mateix López Bofill ha anunciat en les darreres hores la presència de Jaume Alonso-Cuevillas a través de les xarxes socials:

La presentació del llibre serà el pròxim dimecres 27 de març

D'aquesta manera, l'acte en què es podrà veure i escoltar Jaume Alonso-Cuevillas a Altafulla està previst per al proper dimecres, dia 27 de març, a les instal·lacions del Museu Etnogràfic de la vila, a partir de dos quarts de vuit de la tarda.

L'advocat de Carles Puigdemont s'encarregarà de la presentació de l'obra de López Bofill «Sobre la República Catalana. Escrits de Dret Constitucional i de Dret Internacional», però també tindrà ocasió per explicar qüestions relacionades amb el judici als líders del procés que s'està celebrant al Tribunal Suprem o sobre  la situació de Puigdemont, que des de l'octubre de 2017 es troba exiliat a Bèlgica.

Cal recordar que Jaume Alonso-Cuevillas farà el salt a la política el proper 28 d'abril: serà el cap de llista de la candidatura de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona.

També et pot interessar