El ple municipal de Roda de Berà

Un regidor de Roda de Berà renúncia al càrrec per motius de salut

Josep Antoni Benedicto actualment està en tractament d'una malaltia que pateix i ha de dedicar tots els esforços a combatre-la

El regidor i portaveu del grup municipal del PSC de Roda de Berà, Josep Antoni Benedicto, ha renunciat al càrrec per motius de salut. Benedicto ha sigut regidor durant més de set anys del consistori rodenc i es va confirmar el seu adeu aquest passat dijous en una sessió extraordinària del Ple de l'ajuntament.

En aquest sentit, Josep Antoni Benedicto va explicar que l'únic motiu del cessament del seu càrrec és la seva salut. Actualment, està en tractament de la malaltia que pateix i ha de dedicar tots els seus esforços a combatre-la.

Benedicto, a més, també va dedicar unes paraules d'agraïment a l'alcalde i als regidors i regidores de l'Ajuntament de Roda de Berà. Tots ells li van mostrar el seu suport i escalf, encoratjant-lo i desitjant-li que es recuperi aviat.

Josep Antoni Benedicto també va fer un agraïment molt especial i emotiu a la seva esposa Mercè, que tal com va dir ha estat i és puntal durant tot el procés.A més, també va agrair la tasca que realitzen els treballadors i treballadores de l’ajuntament.

Ara s’ha iniciat el tràmit per a la presa de possessió de la nova regidora, Gregoria Alonso, que està prevista —si ho autoritza la JEC— pel proper Ple ordinari que se celebrarà el dijous 28 de juliol.