David Bonvehí.

Junts per Altafulla es presenta amb David Bonvehí i Eusebi Campdepadrós

L'acte es farà a les dotze del migdia a l'Era del Senyor aquest dissabte

Aquest dissabte, 9 de febrer, es presenta Junts per Altafulla, la candidatura del PDECat a les properes eleccions municipals en aquesta vila del Baix Gaià. Fa unes setmanes, BaixGaiàDiari.cat ja va avançar que el jurista Hèctor López Bofill encapçalaria  la llista, cosa que es va confirmar uns dies més tard. A López Bofill l'acompanyaran l'actual regidor neoconvergent a l'Ajuntament d'Altafulla, Xavier Rofas, com a número 2; i l'exedil d'AUPA i l'EINA, Eva Martínez.

David Bonvehí i Eusebi Campdepadrós, protagonistes de la presentació de dissabte

Tot i que en un principi s'havia dit que la presentació seria dissabte passat, 2 de febrer, finalment la data fixada per a la presentació és la d'aquest dissabte, dia 9 de febrer. La cita serà a les dotze del migdia a l'Era del Senyor, és a dir, el Museu Etnogràfic d'Altafulla, situat al carrer de l'Ermita número 10.

L'acte serà presentat per Xavier Rofas, actual regidor del consistori altafullenc pel PDECat i número 2 de la candidatura, i comptarà amb la presència del president del partit, David Bonvehí. També hi assistirà el diputat de Junts per Catalunya i secretari primer de la Mesa del Parlament de Catalunya, Eusebi Campdepadrós. Les intervencions de Bonvehí i Campdepadrós seran, doncs, de les més esperades de l'acte en clau de política nacional.

En el pla local, qui va ser regidora de la candidatura indepedent AUPA (2007-2011) i de SI i l'EINA (2011-2016), Eva Martínez, que serà la número 3 de Junts per Altafulla aquest 2019, també farà la seva intervenció. Tancarà l'acte el cap de llista de Junts per Altafulla, el reconegut jurista i professor de Dret a la Universitat Pompeu Fabra, Hèctor López Bofill. Serà, doncs, la posada de llarg de la candidatura que recull el testimoni de les anteriors llistes de CiU, ara amb la marca 'Junts' i, per tant, de subratllat perfil independentista.

També et pot interessar

Torredembarra, Roda de Berà i Altafulla s'adapten a les noves tendències comercials

Podem Altafulla: negociació trencada amb Alonso i porta tancada del PSC

Els robatoris en habitatges a Altafulla es redueixen a la meitat el 2018