Una dona passejant pel passeig de la Platja d'Altafulla

Vols portar una guingueta de platja? Altafulla busca personal

L'Ajuntament d'Altafulla ha fet públic l'anunci de licitació per a l'explotació de la guingueta de la platja d'Altafulla

La primavera està a punt d'arribar i les localitats costaneres ja s'estan preparant per a l'estiu. L'Ajuntament d'Altafulla, preparant el període estiuenc, ha fet públic l'anunci de licitació per a l'explotació de la guingueta a la platja d'Altafulla.

Aquest equipament s'ubicarà al carrer Pescadors de la localitat del Baix Gaià. En concret, ho farà al costat de la zona de varada del Club Marítim, el camp d'esport i l'espai per als patins. 

La durada del contracte de licitació tindrà una durada de cinc mesos, de l'1 de maig al 30 de desembre de 2022. A més, hi haurà la possibilitat d'una pròrroga d'una anualitat més per la temporada 2023.

La guingueta d'Altafulla estarà destinada a la venda de begudes, refrescos, gelats i productes alimentaris envasats. En aquest sentit, no es podran cuinar menjars que requereixin equips de cocció amb generació de fums (planxes, fogons, creperes, etc...), entre altres requisits que recull la memòria.

L'establiment situat a la costa altafullenca tindrà una superfície total de 54 m2, dels quals com a màxim 20 m2 seran tancats i la resta seran de terrassa. La terrassa, si se’n disposa, haurà de situar-se sobre una tarima de fusta que delimiti l’espai a ocupar. 

El cànon d'explotació de sortida s'ha fixat en els 4.000 euros, i el termini de presentació d'ofertes finalitzarà el pròxim dilluns 28 de març.