En llibertat el detingut a Altafulla per abús sexual a menors

El noi, de 22 anys, ha passat aquesta tarda a disposició judicial

Després de declarar davant del jutge al Vendrell, el jove de 22 anys acusat d'abusar sexualment de menors d'edat la matinada de diumenge  en la celebració de l'Empalmada Popular d'Altafulla ha quedat en llibertat. El noi nega els fets i aquest dimarts declararan les seves tres presumptes víctimes.

El cas, que ha transcendit aquest dilluns, 12 de novembre al migdia, ha sorprès de valent a Altafulla, que ha celebrat en els darrers dies la Festa Major de Sant Martí i que veia, en la nit de la revetlla, com es produïa aquest cas que va acabar amb un veí de la localitat, de 22 anys, detingut.

 

El jove acusat d'abús sexual a menors queda en llibertat

Després que la Policia Local d'Altafulla detingués  el noi, de 22 anys i veí del poble, se'l van endur a la seva comissaria, on se li van obrir diligències pels fets dels quals estava acusat: haver practicat tocaments sexuals a tres noies menors d'edat. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del detingut hores després, fins aquest migdia, quan ha declarat davant del jutge al Vendrell.

El jove ha negat els fets dels quals se l'acusa i s'espera que aquest dimarts, 13 de novembre, declarin davant la justícia les tres presumptes víctimes de l'acusat i un testimoni que va poder presenciar els fets. El succés va tenir lloc passades les tres de la matinada del passat diumenge, 11 de novembre, durant la celebració de l'Empalmada Popular, en la nit prèvia del dia gran de la Festa Major d'Altafulla, Sant Martí.

Segons informa el 'Diari de Tarragona' aquest dilluns a la tarda,  el noi és un veí de la vila que viu en un pis ocupat de la mateixa Altafulla. Va ser detingut per la Policia Local minuts després dels presumptes abusos sexuals i els Mossos d'Esquadra ja s'han fet càrrec de la resta de diligències des de primera hora del matí d'aquest diumenge. El magistrat del jutjat número 5 del Vendrell ha dictat llibertat per al noi.