Lou Arans

Lou Arans, presidenta local d'ERC, nou càrrec de confiança de l'Ajuntament d'Altafulla

Formava part de la candidatura de l'EINA com a número 6

L'Ajuntament d'Altafulla ha nomenat la presidenta local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Lou Arans, nou càrrec de confiança  del consistori. En un decret  signat dies enrere per part de l'alcalde, Jordi Molinera, i que recull aquest dimarts, dia 1 d'octubre, el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), s'estableix que Arans tindrà dedicació a temps complert a les seves noves responsabilitats d'«assessorament especial», en un nomenament que té efectes des del dia 1 de setembre.

Va ocupar el sisè lloc de la candidatura republicana

Lou Arans és el nou càrrec de confiança de l'Ajuntament d'Altafulla i per aquesta dedicació  rebrà una retribució bruta de 19.000 euros anuals. La presidenta local d'ERC, nascuda al Vendrell ara fa 43 anys i resident a Altafulla des de 2007,  és mestra de professió i exercia a l'escola la Portalada des de fa quinze cursos. A més, és la propietària d'una merceria a la localitat.

Arans va ocupar  la posició número 6 de la candidatura de l'EINA a les eleccions del passat mes de maig, i per tant va ser la primera candidata en no accedir a l'Ajuntament com a regidora —els republicans, que van guanyar les eleccions, van obtenir cinc edils. Ara, la presidenta local d'ERC exerceix ja com a càrrec de confiança al consistori.